За нас

                                                                                         В СМДЛ "МЕДИАРТ" ЕООД е създадена през април 2005 от Д-р Йордан Спирдонов д.м..

Д-р Спирдонов определя диагнозаИмето "МЕДИАРТ" е по идея на неговият приятел художника Антоний Григоров, което в превод значи - изкуството да правиш медицина.

Д-р Йордан Спирдонов Василев е роден на 29.01.1968 г. в град Бяла, Русенка област.

Завършва средното си образование в гр. Полски Тръмбеш, след което постъпва в МУ гр Плевен. 

През 1995 г се дипломира като лекар. Същата година започва работа в Общинска болница гр. Полски Тръмбеш като рентгенолог.

От 1998 г. започва работа в ХХХ –та поликлиника на гр София.

Специалност Образна диагностика придобива в МУ София  през 2003 г.

Докторската си дисертация на тема " Ролята на ехографията при заболявания на големите слюнчени жлези и образования в ЛЧО" защитава през февруари 2005 г. сам, без научен ръководител, което е прецедент в нашите среди.

Участвал е в много семинари и курсове по медицина у нас и в чужбина.

Има множество публикации.

Един е от авторите на "Атлас по ултразвукова диагностика" предназначен за специалисти.

Автор е на образната част на учебник за общопрактикуващи лекари.

Сега усилията са насочени към ранна диагностика на рака на млечната жлеза, включващи всички образни методи включително и ЯМР, като в последният има значително натрупан опит в сравнение с лекарите от останалите здравни заведения.

Д-р Спирдонов д.м. има изградени контакти и добри познанства, приятелства с редица водещи наши колеги от различни специалности и работещи в различни големи здравни заведения намиращи се най-вече в София.

Няма да се изреждат техните имена по редица причини, но Ви уверяваме, че можем да насочим всеки един от нашите пациенти към колега специалист, който по един или друг начин да реши диагностицираният от нас вече здравословен проблем.

Д-р Йордан Спирдонов има и изявени интереси към източните духовни техники и медитации. Член е на Sandhi Murti. Майстор е по Рейки.

В свободното време: ходи на театър, кино, планина, лови риба, обича да се гмурка.